Managed hosting door True

Kaspersky Lab heeft nieuw partnerportal

 

De Europese partners van Kaspersky Lab hebben vanaf nu toegang tot de meest recente informatie via een nieuw partnerportal. Dit bevat alles wat partners nodig hebben om de producten van security-leverancier op de markt te brengen en om contact te onderhouden met de teams van Kaspersky Lab in hun eigen land.

Dit is de eerste stap naar een sterker relatiemanagementsysteem, ontworpen voor een intensievere samenwerking met de Europese partners, aldus de Russische security-leverancier. De portal is nu beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Ondersteuning van andere talen komt begin 2011.

Het systeem is gebaseerd op een web 2.0-platform, waardoor partners gepersonaliseerde ondersteuning kunnen krijgen. De portal ‘weet' wat de rol is van de bezoeker, de voorkeurstaal, het land en het soort business van de partner. Partners kunnen de interface van de portal bovendien aanpassen aan hun voorkeuren. Op de portal is veel informatie beschikbaar, waaronder marketingmateriaal, sales toolkits, succesverhalen, bedrijfsinformatie, feiten en cijfers, het laatste nieuws en details van Europese evenementen. Het informatieaanbod zal snel worden uitgebreid met webcasts en gebruik van andere media om partners te informeren.

'Dit is een prima informatiebron voor onze Europese partners', zegt Ilijana Vavan, corporate sales director Europe van Kaspersky Lab. 'We willen graag onze materialen en expertise beschikbaar stellen om onze partners te helpen in deze snel groeiende markt winst te maken. We hebben niet alleen de communicatie vereenvoudigd door al onze materialen nu op een plaats aan te bieden, maar we verwachten ook dat de interactie tussen Kaspersky Lab en ons partnernetwerk flink verbeterd wordt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661753). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.