Managed hosting door True

SpicyLemon sluit distributieovereenkomst met Secwatch

 

SpicyLemon, leverancier van Eset NOD32-beveiligingsproducten, heeft voor de Nederlandse en Belgische markt een distributieovereenkomst gesloten met Secwatch.

SpicyLemon gaat de vulnerability management service van Secwatch leveren aan resellers in Nederland en België. Een Secwatch audit geeft aan of een bedrijfsnetwerk of database kwetsbaar is voor de nieuwste bedreigingen van buitenaf. Nienke Ryan, product- en strategiemanager van SpicyLemon: "De quickscan biedt snel inzicht in kwetsbaarheden, configuratiefouten, beleidsmissers of andere problemen. Op basis hiervan is een analyse te maken van de risico's. Het is voor onze resellers dus een waardevolle tool om in te zetten bij hun klanten. Wij hebben ervoor gekozen deze dienst in ons productaanbod op te nemen vanwege de integrale beveiligingsaanpak en het inzicht in de informatiebeveiliging die Secwatch biedt. Ook het feit dat de dienst in abonnementsvorm is af te nemen, is voor ons een reden geweest deze overeenkomst te sluiten."

Henk-Jan Angerman van Secwatch: "SpicyLemon is voor ons een belangrijke partner, omdat zij vertegenwoordigd zijn binnen het mkb. Dat is een sector waar we ons op richten en waar onze diensten veel worden ingezet. Ons audit-framework is zeer geschikt voor die doelgroep, die zich steeds vaker wil verbinden aan bekende standaarden. Het mooie van onze dienst is dat de security audit een handzaam adviesrapport biedt waarin alle ‘gaten' in de beveiliging worden weergegeven en de risico's in kaart worden gebracht. Naast een technisch deel met hardware- en softwarematige adviezen, worden op organisatorisch en beleidsmatig vlak ook direct bruikbare, praktijkgerichte adviezen gegeven voor het aanpakken van de risico's. We merken dat deze aanpak vooral binnen het mkb als prettig wordt ervaren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661206). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.