Managed hosting door True

Media Security Networks zoekt resellers

 

Media Security Networks, leverancier van software voor regulering van gebruik van internet en sociale netwerken binnen gezinnen, introduceert twee nieuwe versies van zijn product voor gebruik op scholen en in zakelijke omgevingen. Voor de verkoop zoekt het bedrijf nu resellers.

Twee jaar geleden introduceerde Media Security Networks de eerste consumentenversie van YourSafetynet. Sindsdien heeft het bedrijf vooral geïnvesteerd in verdere uitbouw van de functionaliteit om het product geschikt te maken voor gebruik in scholen, instellingen en het bedrijfsleven. Die ontwikkeling heeft geresulteerd in YourSafetynet school+ en YourSafetynet pro+.

Met YourSafetynet school+ en pro+ kunnen onderwijsorganisaties en bedrijven een eigen protocol voor het gebruik van internet, e-mail en sociale netwerken handhaven en controleren. Daarnaast kunnen met de nieuwe producten websites worden gefilterd en gebruikers worden beschermd tegen ongewenste uitingen op internet maar ook in chat en via profielsites.

Behalve voor de gebruikers bieden de producten ook duidelijke en toegevoegde waarde voor de organisatie. Organisaties kunne hiermee het gebruik van internet, e-mail, chatten en sociale netwerken reguleren en het lekken van vertrouwelijke gegevens en het uitwisselen ervan via usb-datadragers tegengaan. Beide producten kunnen onderscheid maken tussen gebruik in het belang van de organisatie en privégebruik. Vooral het laatste is, zo heeft ook onderzoek door Ernst & Young bewezen, van grote invloed op de productiviteit. Medewerkers besteden hier gemiddeld tot maar liefst 7 procent van de werktijd aan, wat leidt tot een enorme schadepost voor het bedrijfsleven.

Resellers gezocht
"De schade die Nederlandse bedrijven, instellingen en onderwijsinstellingen leiden door het verlies aan productiviteit door privégebruik van zakelijke voorzieningen zoals internet en e-mail is enorm. Dat maakt YourSafetynet school+ en pro+ ook zulke interessante producten, de terugverdientijd is extreem kort", aldus Cor van Gils van Media Security Networks. Het bedrijf is momenteel op zoek naar resellers die de portfolio onder de aandacht van de doelgroep willen brengen. "We zoeken zowel resellers op enterprise- als op mkb-niveau. Ook resellers met een specialisatie binnen een bepaalde sector, zoals de overheid, het onderwijs, kinderdagverblijven of de gezondheidszorg, zijn welkom", aldus Van Gils.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3642816). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.