Managed hosting door True

Onsight wordt managed service provider van Check Point

 

Check Point en zijn Platinum-partner Onsight hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onsight heeft zich aangesloten bij het managed service provider (msp)-programma van Check Point.

Met het msp-programma worden producten en beheerdiensten als service aangeboden, aldus de twee partners. Hierdoor kunnen klanten uitgebreid beveiligingbeheer als dienst afnemen, zonder grote investeringen te hoeven doen. Door beheer als service aan te bieden, kunnen organisaties van iedere grootte profiteren van enterprise-level beveiliging en het beheer daarvan. Onsight biedt deze dienstverlening al geruime tijd aan en kan deze service dankzij de deelname aan Check Point's MSP-programma verder uitbreiden en optimaliseren. Zo krijgen klanten de beschikking over rapportages en tools die normaal gesproken aan zeer grote organisaties voorbehouden zijn. Door de schaalbaarheid profiteren alle klanten van een veiligere, meer betrouwbare it-omgeving, aldus de twee partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635244). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.