Managed hosting door True

Astaro verder met Contect ISC en Magirus

 

Astaro, een Duitse leverancier van security appliances, gaat verder met distributeurs Contect ISC en Magirus. Dit maakte de leverancier bekend tijdens de Infosecurity. Daar werd ook het nieuwe Astaro RED(Remote Ethernet Device) gedemonstreerd.

Astaro gaat verder met distributeurs Contect ISC en Magirus. Van distributeur Compricon heeft de leverancier van security appliances afscheid genomen. Dit zei Seth van der Meer, country manager Astaro Benelux, in gesprek met CRN tijdens de Infosecurity.

Verder demonstreerde Van der Meer de Astaro RED (Remote Ethernet Device). Astaro RED combineert vpn-functionaliteit met it-beveiliging voor bedrijfsfilialen door automatisch verbinding te maken met een centrale Astaro Security Gateway. Deze apparaten kunnen de kosten van it-beveiliging van een bedrijfsfiliaal verlagen door de benodigde tijd van it-personeel te veminderen en de veiligheid op kantoor te vergroten. Er zijn geen trainingen of technische deskundigheid vereist in het filiaal zelf. Daarnaast kunnen veranderingen in de configuratie op het centrale kantoor worden doorgevoerd naar de filialen, zonder enige technische betrokkenheid van het filiaal. Dit betekent dat organisaties zelfs het kleinste kantoor betaalbaar kunnen beveiligen en beheren. 

Astaro zegt al klanten te hebben die RED gebruiken, zoals een thuiszorginstelling en een havenbedrijf. Voor resellers is er een goed verdienmodel rond de verkoop van RED, aldus Van der Meer. Zo kunnen ze RED gebruiken voor het uitrollen van managed security services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.