Managed hosting door True

Symantec vernieuwt zijn partnerprogramma

 

Het vernieuwde Symantec Partner Program is ontworpen om partners te helpen concurrerende voordelen op te bouwen en hun winstgevendheid te vergroten. Het is gebaseerd op een specialisatiemodel en het meet de kennis en ervaring van een partner binnen een oplossingsgebied of markt.

Symantec introduceert ook de Master Specialization-categorie voor de EMEA-markt. Daarnaast zijn er vier nieuwe specialisaties geïntroduceerd, zodat partners een grotere meerwaarde kunnen leveren aan klanten.

Het vernieuwde Symantec Partner Program beloont de bijdrage van de partners en toont de betrokkenheid van de leverancier bij zijn partners. Gespecialiseerde partners worden beloond met gunstigere handelsvoorwaarden, transactiebescherming met een nieuw Teaming Plan, exclusieve toegang tot middelen van de leverancier, verbeterde autorisatie en erkenning van Symantec en zijn klanten. In het Opportunity Registration-syteem zijn specialisaties samen met prestaties in het nieuwe programma nodig om een Silver, Gold en Platinum status te behalen. Veel partners bezitten waarschijnlijk al kwalificaties voor specialisaties die gebaseerd zijn op de accreditaties die hun personeel al behaald heeft. Historical Opportunity Registration-prestaties tellen ook mee. Partners binnen EMEA hebben twaalf maanden om zich voor te bereiden op de overstap naar het vernieuwde programma en om te voldoen aan de eisen die nodig zijn om hun partnerniveau te behouden.

In de toekomst komen ook Master Specializations beschikbaar, een nieuwe categorie in het Partner Program. Deze categorie ondersteunt partners met expertise, technische mogelijkheden en diensten in een gespecialiseerd oplossingsgebied. Deze nieuwe Specialization-categorie is onderdeel van Symantec's partnergerichte consulting-dienst, die een verbeterde schaalbaarheid biedt om te voldoen aan de eisen van de klant, conflicten binnen het kanaal vermindert en een grotere potentie voor de verkoop van licenties biedt.

Voordat de Master Specializations binnen alle oplossingsgebieden van kracht worden in april 2011, zal de leverancier deze eerst testen. De specialisaties erkennen partners met verbeterde kennis en ervaring in een oplossingsgebied of marktsegment en beloont hen met speciale voorwaarden, privileges en ondersteuning van het Partner Program. De leverancier introduceert vier nieuwe specialisaties - Enterprise Security, Data Protection, High Availability en Storage Management - en biedt in totaal zeven specialisaties in EMEA. Drie specialisaties zullen aan het eind van 2010 en begin 2011 volgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620573). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.