Managed hosting door True

BullGuard stelt Copaco aan als nieuwe distributeur

 

BullGuard, specialist in consumentenoplossingen voor de beveiliging van pc's en mobiele apparaten, heeft Copaco benoemd tot distributeur van zijn producten in Nederland.

De distributeur is sinds twee jaar actief voor BullGuard in België. Dankzij de goede resultaten hebben beide partijen besloten de distributie ook in Nederland op te starten.

Filip Van Ryn, sales manager Benelux bij BullGuard, zegt: "We kijken uit naar de uitbreiding van onze prettige samenwerking naar de Nederlandse markt. De afgelopen twee jaar heeft Copaco bewezen een belangrijke speler te zijn in België en we hebben veel vertrouwen in de kennis en expertise van de distributeur voor Nederland."

Om de uitbreiding in Nederland verder vorm te geven, heeft BullGuard per 1 september een nieuwe account manager aangenomen. Melkianus Lekatompessij wordt verantwoordelijk voor de onafhankelijke resellers en de aankoopgroeperingen. Hij was eerder field account manager bij Microsoft. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van in-store trainingen en het geven van demonstraties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620367). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.