Managed hosting door True

Webroot koopt cloudsecurity-leverancier Prevx

 

Webroot, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, neemt aanbieder van cloudbased antimalware-oplossingen Prevx over. Webroot gaat de technologie van Prevx integreren in zijn producten- en dienstenaanbod. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Prevx, opgericht in 2001 in Derby (Groot-Brittannë), levert producten voor de bescherming van pc's, bedrijfsnetwerken en mobiele apparaten tegen de meeste actuele malware-bedreigingen, inclusief zero-day exploits. Prevx maakt gebruik van real-time cloud-technologie om schadelijke bestanden of processen te detecteren.

BrightCloud
Met de overname van Email Systems drie jaar geleden en de acquisitie van BrightCloud, experts op het gebied van website-classificatie, eerder dit jaar, heeft Webroot zijn cloudsecurity-portfolio verder versterkt. De BrightCloud-technologie is goed te integreren in Prevx SafeOnline. Dit product wordt in meer dan twintig financiële organisaties wereldwijd gebruikt in de strijd tegen het stelen van informatie. Webroot is met Prevx beter in staat bescherming te bieden voor transacties en online bankieren, sociale netwerken en e-commerce.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3614941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.