Managed hosting door True

Motiv wint RSA EMEA Solution Partner Award 2010

 

Motiv, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen, is door security leverancier RSA onderscheiden met de RSA EMEA Solution Partner Award 2010. Deze award werd vorige week uitgereikt tijdens het EMEA RSA Partner Event in Barcelona. Te midden van ruim honderd partners overhandigde Bruno Borremans, EMEA Director Channels & Strategic Alliances van RSA de award aan Gerard de Weerd, salesmanager bij Motiv. RSA riep Motiv uit tot winnaar van de award gebaseerd op Motivs "allround specialisme op het gebied van security en proactieve inzet bij het ontwikkelen van de securitymarkt".

Volgens Bruno Borremans is Motiv de terechte winnaar van de EMEA Solution Partner Award van dit jaar: "Motiv heeft zich al geruime tijd bewezen als een waardevolle partner voor RSA. Als security specialist heeft Motiv bovendien een gerenommeerde positie opgebouwd in de lokale markt voor Security Information and Event Management (SIEM)-oplossingen. Motiv heeft ook in 2010 aangetoond zeer succesvol te zijn in het uitvoeren van grootschalige securityprojecten en managed services op basis van onze oplossingen. Motiv onderscheidt zich door het uitdragen en uitoefenen van een sociaal beleid. Dat uit zich niet alleen in het partnership met RSA, maar ook in de proactieve samenwerking die Motiv aan gaat met andere partners om de marktkansen voor RSA te realiseren."

"We zijn er enorm trots op dat Motiv is uitgeroepen tot de beste RSA Solution partner van Europa, Midden-Oosten en Afrika," aldus Gerard de Weerd. "We werken al jaren intensief samen met RSA op strategische trajecten rond SIEM-oplossingen voor sterke authenticatie, onder meer voor een groot aantal banken, verzekeraars en overheden. Sinds kort breiden we de samenwerking verder uit met de oplossingen op het gebied van Governance, Risk en Compliance. Het eGRC Archer platform van RSA Security is een logische vervolgstap voor ondernemingen die in het kader van de compliancy regelgeving al een SIEM-oplossing in gebruik hebben."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3570749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.