Managed hosting door True

Webroot opent Benelux-kantoor

 

Webroot, leverancier van internetsecurity-oplossingen, heeft een Benelux-kantoor geopend in Leidschendam. De opening van dit kantoor is een gevolg van de groei die Webroot in de Benelux doormaakt.

Het Nederlandse managementteam, bestaande uit Jeroen Vroemen en Peter Lindeman, zal de uitbreiding in de Benelux vormgeven. Webroot Benelux stelt zich tot doel - via kanaalpartners - de internetsecurity-oplossingen en -diensten voor zijn klanten te leveren. Hiervoor wordt kanaalaanpak ook in de Benelux geïmplementeerd. In 2011 zal het bedrijf ook een kantoor in België openen.

Het klantenbestand van de leverancier groeit wereldwijd. Ook in de Benelux stijgt de vraag naar zijn SaaS-producten. De Benelux-vestiging moet de komende maanden groeien naar zes medewerkers. De snelle uitbreiding en internationalisering zijn volgens het het bedrijf vooral te danken aan zijn volledig indirecte aanpak, het partnerprogramma en web- en e-mail security-diensten.

Het productportfolio van de enterprise business unit van Webroot bestaat uit drie diensten. De focus in de Benelux ligt op de SaaS-oplossingen: Web Security SaaS Service, E-mail Security SaaS Service en E-mail-archivering. Bedrijven kunnen hiermee zowel hun e-mail als hun webomgeving in de cloud beveiligen tegen onder meer virussen, spam, het bezoeken van ongewenste websites, het lekken van bedrijfsinformatie (DLP) en schadelijke downloads. Met e-mail-archivering vereenvoudigen bedrijven het beheer en opslag van e-mail en worden compliance-eisen ondersteund.

Webroot Benelux presenteert zijn security-as-a-service-oplossingen aan de zakelijke markt op de Infosecurity 2010.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3536612). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.