Managed hosting door True

Alcatel-Lucent en Blue Coat sluiten overeenkomst

 

Blue Coat Systems, leverancier van application delivery networking, heeft een meerjarige, wereldwijde strategische overeenkomst gesloten die oplossingen voor webcaching en contentlevering biedt voor dienstverleners overal ter wereld.

Onder de overeenkomst biedt Alcatel-Lucent producten van Blue Coat, inclusief de ProxySG- en CacheFlow-appliances, aan bij zijn wereldwijde klantenbestand, waaronder aanbieders van mobiele en vaste telecomoplossingen, managed services en regionale isp's. De producten zijn per direct beschikbaar bij Alcatel-Lucent.

Alcatel-Lucent zet vooral de CacheFlow-appliance van Blue Coat in als aanvulling op zijn Velocix Content Delivery Network (CDN)-oplossing. Het Velocix Digital Media Delivery-platform beheert de distributie van digitale content en is gebaseerd op open, webgebaseerde videostandaarden. De CacheFlow-appliance vermindert de druk die dynamische Web 2.0-en videocontent uitoefent op de bandbreedte van het bedrijfsnetwerk door deze content te cachen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3534506). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.