Managed hosting door True

HP koopt securitysoftwareleverancier ArcSight

 

HP heeft opnieuw een overname gedaan. Dit keer werd het securitysoftwarebedrijf ArcSight voor 1,5 miljard dollar overgenomen. De overname was voor HP noodzakelijk om mee te kunnen gaan in de concurrentie in de beveiligingsmarkt, nadat IBM eerder al ISS en Guardian overnam, EMC eigenaar werd van RSA en Intel onlangs McAfee kocht.

De overname van ArcSight staat voor HP volledig los van het onlangs gekochte 3Par. Na een biedingstrijd met Dell wist HP storagevirtualisatie 3Par voor 2,4 miljard dollar in te lijven.

ArcSight winstgevend
De software van ArcSight monitort bedrijfsnetwerken en het bedrijf heeft heeft een aanbod dat varieert van compliance dashboards tot bescherming tegen online gevaren.

ArcSight sloot zijn fiscale jaar 2010 af met een winst van bijna 21 miljoen dollar met een omzet van ruim 181 miljoen dollar. Voor 2011 verwacht het bedrijf meer winst en omzet te behalen (respectievelijk ruim 29 miljoen en ruim 226 miljoen dollar).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3511232). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.