Managed hosting door True

G Data opent twee kantoren in de Benelux

 

De Duitse security-softwareproducent G Data heeft deze zomer twee kantoren in de Benelux geopend.

Het eerste kantoor bevindt zich in België, in Zellik, vlakbij de Brusselse ringweg. Het andere kantoor staat in Badhoevedorp. De kantoren zijn ingericht met flexibele werkplekken, zodat de teamleden zelf kunnen kiezen waar zij wanneer willen werken.

De twee nieuwe vestigingen illustreren de groei van G Data in de Benelux. Het team is in twee jaar tijd, ondanks de wereldwijde economische crisis, van één naar zeven man gegroeid, en momenteel wordt er nog een nieuwe collega gezocht. De teamleden kunnen nu dus kiezen tussen het Nederlandse en het Belgische kantoor, wat vooral handig is voor de werknemers die in de gehele Benelux verantwoordelijkheden hebben.

Aanvankelijk was het plan om één vestiging midden in de Benelux te openen, maar vanuit logistiek oogpunt werd uiteindelijk voor twee kantoren gekozen, vlakbij de hoofdsteden van de twee belangrijkste markten van de Benelux. Jan Van Haver, country manager van G Data Benelux, is erg trots: "Wij hebben inmiddels een dermate groot netwerk van distributeurs, resellers en klanten, dat we die onmogelijk goed vanuit één locatie kunnen bedienen. Dat is een groot compliment aan het adres van het G Data Benelux-team."

G Data Benelux is van plan om in oktober voor alle relaties een tweedaags evenement te organiseren als feestelijke opening van beide kantoren . "Op dit moment kunnen we er nog niet al te veel over zeggen, behalve dat interessante security-thema's, lekker eten en goede wijn zeker een prominente rol zullen spelen", aldus Van Haver.

De adressen van de kantoren zijn

G Data Benelux
Sloterweg 303a
1171 VC Badhoevedorp
Nederland

G Data Benelux
Albert Temmermanstraat 19A
1731 Zellik
België

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3489748). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.