Managed hosting door True

GFI Software neemt Sunbelt Software over

 

GFI Software neemt een bedrijfsonderdeel softwaredistributie over van Sunbelt Software. De leverancier van infrastructuuroplossingen voor het midden- en kleinbedrijf wil de antivirus-, antispyware- en firewallsoftware van Sunbelt integreren met GFI's beveiligingssoftware voor e-mail en internet.

Details van de transactie zijn niet bekendgemaakt. Het bedrijfsonderdeel softwaredistributie van Sunbelt startte ruim zestien jaar geleden en werd gescheiden van het technologische deel van de organisatie. Voor het distributiegedeelte zoekt Sunbelt nu strategische partnerships.

Sunbelt Software is een leverancier van Windows security-software en hosted IT-oplossingen, zoals anti-virus, anti-spyware, e-mail-beveilging en malware analyse-tools voor zakelijk gebruik.

'We waren erg onder de indruk van de hoge kwaliteit en vernieuwende technologie binnen de VIPRE-productlijn van Sunbelt en zagen direct een sterke synergie tussen de twee bedrijven', zegt Walter Scott, CEO van GFI Software.


GFI
GFI is een aanbieder van web- en mailbeveiliging, netwerk- en beveiligingssoftware en hosted ict-oplossingen. GFI Software richt zich op het midden- en kleinbedrijf. De producten van GFI kunnen lokaal of als Saas gedraaid worden, of als een hybride oplossing van beide leveringsmodellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3428406). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.