Managed hosting door True

CDG Belux verder onder de naam SecureComm Belux

 

Distributeur CDG Belux verder onder de naam SecureComm Belux.

SecureComm, een value added distributeur uit Berkel en Rodenrijs, heeft begin 2010 een aantal significante stappen gezet naar verdere groei. Onlangs heeft SecureComm besloten zijn positie en België en Luxemburg te versterken door de overname van CDG Belux.

CDG Belux was de Belgisch/Luxemburgse tak van CDG Europe en opereert sinds begin 2009 als zelfstandig distributeur. CDG Belux is vooral gespecialiseerd in het leveren van virtualisatie oplossingen en trainingen. Door de specialisatie en focus van CDG Belux vormen zij een unieke speler in het distributielandschap. De overname wordt per 1 augustus geëffectueerd waarna CDG Belux wordt omgedoopt tot SecureComm Belux. SecureComm hoopt met deze overname niet alleen haar positie in de Benelux te versterken maar tevens ook een bredere portefeuille te bieden op het gebied van virtualisatie aan haar resellers.

Raymond Kreefft, ceo SecureComm, is verheugd dat deze samenwerking tot stand is gekomen. "CDG Belux is de ideale partner om verdere groei te realiseren en geeft ons een stevigere positie in de Belgische markt met een team die deze markt door en door kent". Kathleen Claes, ceo CDG Belux is blij met SecureComm omdat ze sterk gelooft in het bundelen van de krachten om daarmee een groter martkaandeel in de Benelux te verwerven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3427378). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.