Managed hosting door True

Zenitel Netherlands wordt SAIT Zenitel Netherlands

 

Zenitel Netherlands, specialist in 'mission critical information-oplossingen', gaat verder onder de nieuwe naam SAIT Zenitel Netherlands. De huidige markt- en productfocus wordt behouden en het aanbod is verrijkt met onder andere nieuwe 'physical security-oplossingen'.

Zenitel Netherlands heeft zich vorig jaar, samen met Zenitel Belgium en Zenitel Wireless France afgesplitst van de Zenitel Group N.V.. Tot op heden opereerde het Nederlandse kantoor nog onder de Zenitel brand. Het Belgische filiaal, Zenitel Belgium, is midden juni al overgeschakeld naar de SAIT Zenitel naam.

"Ons Belgisch kantoor werd vaak verward met onze vroegere, beursgenoteerde, holdingmaatschappij, Zenitel Group, dat op hetzelfde adres in België is gevestigd. Om deze verwarring voor de Belgische klanten, partners en pers weg te werken, werd gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam: SAIT Zenitel. Wij willen de consistentie bewaren tussen onze filialen en kiezen daardoor ook om verder te gaan onder de naam SAIT Zenitel Netherlands", legt Rob Rentenaar, ceo SAIT Zenitel Netherlands, uit.

Zenitel verruimde onlangs zijn portfolio met "Physical Security- oplossingen" zoals camerabewaking, toegangscontrole, inbraakalarmering, perimeter beveiliging en geïntegreerde beveiligingssystemen die dit alles combineren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3414695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.