Managed hosting door True

Panda kiest Javocom als distributeur in Nederland

 

Panda Security heeft een overeenkomst getekend met Javocom, een specialistische groothandel voor de computervakhandel.

Javocom voert ruim twintig merken; naast Eminent, Samsonite en Griffin nu dus ook Panda Security. De security-leverancier is één van de vijf focusmerken waarin de distributeur zich wil specialiseren.

Javocom is een groothandel met computer-supplies als de kern van het assortiment. Daarnaast levert het componenten voor het zelf samenstellen of upgraden van een computer. De overeenkomst met Panda Security betekent een verruiming van het beveiligingsaanbod van de distributeur. De producten van de security-leverancier zullen via retail, internetshops en de computervakhandel in de markt worden gezet.

Jo Alberti, purchase-brand manager bij Javocom over de samenwerking: "Er zijn een aantal merken op bezoek geweest om een distributieovereenkomst mee te sluiten. Naast de goede condities, hadden we de beste klik met Panda. Onze relatie met Panda Security bestaat al langer en over onze eerdere ervaringen waren we zeer tevreden. Dit geldt zowel voor de organisatie zelf als de manier van zaken doen. Op deze manier was het een win-win situatie voor beide partijen."

Panda Security zal door de samenwerking de distributie van zijn producten optimaliseren. De producten worden beter bereikbaar voor eindgebruikers en zijn op meer plaatsen verkrijgbaar. Natascha Dewolf, consumer sales manager Benelux bij Panda Security: "Javocom heeft in het verleden reeds bewezen een volwaardig distributeur te zijn. Zij passen precies bij de go-to-market strategie die we nastreven om ons kanaal uit te breiden, vooral in de breedte."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3406678). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.