Managed hosting door True

MMS-Secure zoekt meer Cyberoam-partners

 

MMS-Secure, gespecialiseerd in ict-beveiliging, zoekt meer Nederlandse partners voor de verkoop van de utm (unified threat management)-applicaties van Cyberoam.

MMS-Secure is sinds een paar maanden de officiële distributeur van Cyberoam in de Benelux. Cyberoam biedt een utm-firewall, waarbij de identiteit van de gebruiker het essentiële criterium voor de configuratie is en niet langer het ip-adres (de machine zelf).

Volgens de distributeur worden wekelijks gemiddeld tien security appliances van Cyberoam verkocht en loopt dat aantal op. Er worden meer (security-) partners voor de Nederlandse markt gezocht. De security-leverancier richt zich op diverse verticale markten, zoals de gezondheidszorg. Partners kunnen deelnemen aan een certificeringprogramma en krijgen gratis trainingen. Ook kunnen ze gratis gebruikmaken van demo's.

Onlangs heeft Cyberoam een nieuwe firmwareversie van zijn firewall-oplossingen geïntroduceerd: Version X (lees Versie 10).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3390714). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.