Managed hosting door True

Hack in the Box kiest Amsterdam als standplaats

 

Hack in the Box (HITB) komt deze zomer voor het eerst naar Europa en kiest daarbij Amsterdam als vaste standplaats. HITB is de organisatie achter de grootste digitale beveiligings-conferenties van Azië. Het is de bedoeling dat de beveiligingsconferentie een vaste jaarlijkse gebeurtenis in onze hoofdstad wordt.

HITB organiseert sinds 2003 jaarlijkse conferenties in Dubai en Maleisië. De evenementen richten zich op technische ict-professionals. De Amsterdamse conferentie HITBSecConf2010 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in Hotel Krasnapolsky en omvat twee technische trainingsdagen, gevolgd door twee dagen met lezingen.

De Nederlandse hacker en activist Rop Gonggrijp verzorgt het welkomstwoord op de eerste dag van de lezingen. Als één van de eerste Nederlandse hackers en medeoprichter van internetprovider XS4ALL, stond Gonggrijp al eerder op het podium van Hack in the Box. Dat was op de Maleisische conferentie van 2009.


Beveiligingslekken in SAP-clients
Verder spreekt onder meer Mark Curphey, de directeur van het ontwikkelteam achter Microsofts Developer Network (MSDN), op de conferentie.

Ict-directeur Alexander Polyakov van The Digital Security Company houdt daarnaast een lezing over beveiligingslekken in SAP-clients, waardoor het mogelijk zou worden in bedrijfsnetwerken in te breken en bedrijfsgegevens te ontvreemden. Polyakov kondigt aan twee hacktools te presenteren waarmee dit kan. Eerder schreef Polyakov een Russisch boek over beveiligingslekken in Oracle-producten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3385870). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.