Managed hosting door True

Vasco organiseert evenement voor klanten en partners

 

Vasco Data Security, leverancier van authenticatieoplossingen, organiseert op 22 juni een Meet Vasco Nederland in Hotel Zonheuvel te Doorn. Klanten, prospects, partners, resellers en diverse andere contactpersonen worden uitgenodigd om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen van internetbeveiliging.

Tijdens het evenement zullen Vasco en een aantal partners presentaties geven. De presentaties van de leverancier leggen de nadruk op diens visie, de laatste trends in e-fraude, de nieuwste producten en het productieproces. De partners laten zien hoe Vasco-oplossingen met hun oplossing gebundeld kunnen worden. Op de applicatiestands wordt getoond hoe klanten authenticatie gebruiken voor hun applicaties.

"Met dit evenement willen we onze klanten, partners en prospects de kans geven om kennis te maken met ons bedrijf. Ook laten we aan de hand van voorbeelden zien hoe authenticatie ingezet kan worden. Het is voor ons een ideale manier om informatie te delen en ervaringen uit te wisselen", zegt Jan Valcke, president en coo. "Nederland is een strategisch belangrijke markt voor ons. Met dit evenement willen we onze aanwezigheid in de Nederlandse markt kracht bijzetten en ook andere bedrijven de kans geven ons en onze oplossingen beter te leren kennen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3383764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Indien u als reseller of eindgebruiker interesse heeft om dit event bij te wonen kan u via deze link het volledige programma bekijken en uzelf inschrijven. Deelname is gratis maar de plaatsen zijn beperkt.
http://www.vasco.com/meetvasco/agenda/agenda.aspx

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.