Managed hosting door True

SpicyLemon en BIT werken samen rond Kerio-firewalls

 

SpicyLemon, leverancier van ESET NOD32 beveiligingsproducten, heeft een overeenkomst gesloten met zakelijke internet service provider BIT. SpicyLemon gaat de firewalloplossingen van Kerio leveren aan resellers in Nederland en België.

Een van de eerste SpicyLemon-klanten die voor Kerio heeft gekozen, is automatiseerder YouSync. De producten van Kerio zijn complementair aan de beveiligingsoplossingen die SpicyLemon al in de markt zet. Zo biedt de firewall unified threat management en is via een NOD32 plug-in heel eenvoudig het verkeer via de firewall op virussen te controleren, aldus Kerio. Nienke Ryan, product en strategie manager van SpicyLemon: "Als reseller van beveiligingsproducten willen wij onze klanten alleen best-of-breed beveiligingsproducten bieden, voor iedere beveiligingsuitdaging. Na uitgebreide testen door ons eigen team en een team van resellers zijn de oplossingen van Kerio als beste uit de bus gekomen. De nieuwe versie Kerio 7.0 is net beschikbaar en daarvan hebben wij hoge verwachtingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3378794). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij BIT

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.