Managed hosting door True

Aimed Solutions wordt Symantec Gold Partner

 

Aimed Solutions wordt Symantec Gold Partner. Het bedrijf heeft de endpoint management specialisatie behaald op het gebied van de Altiris Cliënt en Desktop Solutions en de Symantec Virtualization Suite.

Aimed Solutions is sinds 1995 betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van software, applicatie en endpoint management. De expertise van het bedrijf is in de loop der jaren uitgebreid naar de Symantec- & Altiris-managementproducten, softwarevirtualisatie en desktopmanagement in het algemeen. Op deze basis heeft Aimed een aantal producten ontwikkeld die endpoint management inzichtelijk en schaalbaar maken.

Een van de specialisaties is de migratie naar Windows 7. Met het '7 Steps to Windows 7'-plan van Symantec wordt de migratie naar Windows 7 een strakgeregisseerde operatie. Alle deelgebieden van een dergelijk traject worden duidelijk in kaart gebracht en zorgvuldig uitgevoerd. Met het oog op de toekomst worden de applicaties dusdanig gebouwd dat deze, eventueel virtueel, voorbereid zijn op toekomstige updates of migraties. Dit zorgt niet alleen voor een duidelijke processtructuur en voortgangsrapportage, maar ook voor een kostenverlaging op korte en lange termijn, aldus Symantec.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3377756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.