Managed hosting door True

Exclusive Networks officieel Cisco Ironport ATC

 

Binnen twee maanden na de aanstelling als eerste Cisco Ironport-distributeur in Nederland heeft Exclusive Networks zich gekwalificeerd als Authorized Training Center (ATC) voor Cisco Ironport-certificeringen.

Cisco Ironport wordt door Exclusive Networks Value Added Distribution Group in de meeste landen in West-Europa vertegenwoordigd. Dit meldt Hendo Weernink, algemeen directeur Exclusive Networks Nederland. Doordat Cisco heeft besloten de producten van Ironport en Scansafe door een ander gespecialiseerd kanaal te distribueren dan de hedendaagse Cisco-productkanalen, is er met Ironport overeengekomen dat resellers alleen de Ironport-producten kunnen verkrijgen wanneer zij een gecertificeerde partner zijn (brons, zilver of goud). De status die men verkrijgt hangt af van het aantal gecertificeerde engineers, de marketing-activiteit in het marktsegment en de behaalde of de te behalen omzet. In ruil daarvoor bieden Cisco en Exclusive Networks de gecertificeerde partners betere inkoopvoorwaarderen en projectbescherming.

De drie certificeringsniveaus zijn: Cisco IronPort Certified Sales Specialist (CICSS), Cisco IronPort Certified Security Associate (CICSA) en Cisco IronPort Certified Security Professional (CICSP).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3345060). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.