Managed hosting door True

Cisco rondt overname Tandberg af

 

Cisco heeft zijn overname van Tandberg afgerond. Met de overname is 3,3 miljard Amerikaanse dollar gemoeid.

Het complete Tandberg-productporfolio maakt nu onderdeel uit van Cisco TelePresence. Door dit gecombineerde productaanbod krijgen klanten toegang tot een geïntegreerde architectuur en een netwerkgebaseerd endpoint- en infrastructuurportfolio, ontwikkeld om interoperabiliteit tussen verschillende leveranciers te ondersteunen, aldus Cisco. Daarnaast maken applicaties die aan te passen zijn aan de klantomgeving onderdeel uit van het gecombineerde productaanbod, net als flexibele mogelijkheden om de oplossing te installeren, zo zegt Cisco.

Partners
Zowel de Cisco- als de Tandberg-partners blijven klanten ondersteunen. Daarnaast komt Cisco bestaande diensten en ondersteuning na die met Tandberg-partners en -klanten zijn afgesproken, via het Tandberg-serviceteam. Een gecombineerde partnerstrategie wordt door Cisco binnenkort bekend gemaakt.

Aandelen
Na afloop van het bod, beschikte Cisco Systems Netherlands Holdings BV ("Cisco BV") over 91,1 procent van alle uitstaande aandelen. De overige aandelen worden nu voor dezelfde overnameprijs van 170 Noorse kronen per aandeel gekocht, zodat Cisco BV de enige aandeelhouder wordt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3327059). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.