Managed hosting door True

'Veilig naar Windows 7'-roadshow in Utrecht

 

Symantec en Raynet organiseren op 28 april in Utrecht een 'Veilig naar Windows 7'-roadshow.

Microsoft Windows is in veel ondernemingen, van kleinbedrijf tot grote concerns, het basissysteem voor elektronische gegevensverwerking. Volgens een studie van de softwarebundelingsspecialist Raynet gebruikt meer dan 60 procent van de bedrijven Windows XP. Slechts 17 procent is overgestapt op Windows Vista. Hoe groter de kloof tussen de huidige gangbare systemen is, des te groter de zorgen zijn over eventuele veiligheids- en andere risico's bij de migratie naar Windows 7. Symantec en Raynet laten in het kader van de 'Veilig naar Windows 7'-roadshow samen zien dat dit proces kan worden gepland en bovendien veilig en gemakkelijk kan verlopen. Geïnteresseerde bedrijven worden uitgenodigd om op 28 april in Utrecht de verschillende mogelijkheden voor een veilige migratie naar Windows 7 te ervaren met presentaties en livedemonstraties. Aanmelden kan op www.symantec-raynet-win7-campaign-registration.com.

68 procent van de ondervraagde bedrijven denkt dat Windows 7 een productiviteitsstijging oplevert. Over het vermogen tot een succesvolle migratie maakt men zich echter meer zorgen: ruim 31 procent van de ondervraagden vreest zelfs dat de helft van de bedrijfssoftware niet meer kan worden gebruikt. "Deze vrees is onrealistisch en geen reden om de migratie uit te stellen", aldus Roland Lindemann, coo van Raynet. Deze aanbieder levert met software-engineering, 'Made in Europe', een gebundelde oplossing met afwijzingspercentages van maximaal 3 procent. De schaalbaarheid, waardoor de bundels aan iedere ondernemingsgrootte kunnen worden aangepast, is daarbij aantrekkelijk. De processen worden na een portfolio-analyse geautomatiseerd en omgezet naar de hoogste standaarden.

Omdat de ondersteuning van alle andere Windows-versies op zijn laatst in 2014 wordt beëindigd, is de migratie een onderwerp waaraan alle bedrijven aandacht zouden moeten besteden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3304936). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.