Managed hosting door True

Dupaco introduceert virtuele netwerk security

 

Dupaco Distribution introduceert de virtuele netwerkbeveiliging van Catbird op de Nederlandse markt. Catbird maakt het controleren, beveiligen en tracken van virtuele machines en omgevingen inzichtelijk door van een webgebaseerd management portal.

Virtualisatie zorgt voor een revolutie in de ontwikkeling van datacenters. Dit blijkt onder andere uit de vele lopende virtualisatieprojecten en de aandacht ervoor in de media. "De voordelen van virtualisatie zijn alom bekend in de markt, denk aan kostenbesparingen, verminderde energievoorzieningen en flexibele capaciteitsplanning. Vaak worden echter significante veranderingen binnen beveiliging en compliance over het hoofd gezien tijdens het virtualisatietraject, met als gevolg dat veel projecten met onvoorziene kosten of onnodige problemen te maken krijgen", aldus Erik Monninkhof, directeur Dupaco Distribution. "Catbird pakt dit probleem wel aan; daarom hebben we deze oplossing aan ons security-portfolio toegevoegd."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3294913). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.