Managed hosting door True

SecureComm distribueert Avecto

 

Avecto en SecureComm hebben een distributieovereenkomst gesloten. Deze overeenkomst houdt in dat SecureComm de beveiligingssoftware (Privilige Guard) van Avecto toevoegt aan zijn portfolio.

Avecto maakt het voor organisaties mogelijk om het principe van 'least privilige' toe te passen in hun organisatie. Hierdoor is het niet meer nodig om admin-rechten toe te kennen aan gebruikers, maar kunnen rechten dynamisch toegewezen worden (bijvoorbeeld op basis van applicatiegebruik). De integriteit en beveiliging van het ict-systeem blijven hierdoor intact. Onlangs heeft Avecto aangekondigd te starten met een Europees partnerprogramma. De samenwerking met SecureComm past hier perfect in.
Directeur Raymond Kreefft is bijzonder blij met de samenwerking: "Hierdoor kunnen we onze resellers een compleet portfolio bieden en laten we zien dat we op al onze pijlers (DLP, virtualisatie, security en ecm) met de beste partners en oplossingen werken."

13 april zal er een demonstratie evenement worden gehouden over Avecto. Meer informatie staat op www.securecomm.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3288547). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.