Managed hosting door True

Fortinet beloont Exclusive Networks met een award

 

Fortinet, leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur voor unified threat management (UTM), heeft Exclusive Networks Group aangewezen als beste distributeur in Europa. De benoeming werd gedaan tijdens de jaarlijkse internationale partnerconferentie.

Op de conferentie, die door 230 partners uit 44 landen werd bijgewoond, presenteerde Fortinet zijn groeistrategie en de productplannen en werden de 2009 resultaten gevierd.

"Ondanks de economische uitdagingen, is Fortinet erin geslaagd om marktaandeel te winnen en omzetgroei te realiseren. Ook onze partners hebben sterke verkoopresultaten weten te bereiken. Ons succes is gebaseerd op onze prestaties op technologisch terrein en onze innovatiekracht, maar vooral ook op onze gerichte kaanaalstrategie", zegt Patrice Perche, internationaal vice president sales en support bij Fortinet.

In de afgelopen twaalf maanden heeft Fortinet zijn wereldwijde verkoopkanaal uitgebreid met meer dan elfhonderd resellers. De onderneming heeft zich vooral gericht op de training en certificering van het verkoopkanaal; ruim 400 gecertificeerde technici hebben de FCNSP v4.0 behaald (Fortinet Certified Network Security Professional). Het partnerprogramma FortiPartner Program is verder uitgebreid met nieuwe middelen ter ondersteuning van het verkoopkanaal, waaronder nieuwe promotiematerialen, lead generation campagnes en een nieuw Asset Tracking System voor verhoogde verkopen.

Tijdens een galadiner in de Grand Hyatt Macau op 9 maart reikte Fortinet de partner awards uit. Zij gingen naar de volgende partners:

- Beste Distributeur: Exclusive Networks Group (EMEA-niveau)
- Beste Customer Support Distributeur: SIS International (Hong Kong)
- Beste Complete Product Line Distributeur: Secure Way - Network Distributors FZ LLC (Midden-Oosten)
- Beste High-End Reseller: Telefonica Soluciones (Spain)
- Beste MSSP: Forte Netservices (Finland)
- BesteFortiMail Reseller: Asciinet (Czech Republic)
- Beste Reseller: Canon System & Support Inc (Japan)

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3286397). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.