Managed hosting door True

Geytenbeek directeur Symantec Nederland

 

Symantec heeft Peter Geytenbeek met ingang van 1 maart 2010 benoemd tot algemeen directeur van Symantec Nederland. In deze functie volgt hij Han van den Hof op, die Symantec heeft verlaten.

De prioriteiten van Peter Geytenbeek liggen vooral bij Symantec's kanaalpartners en het versterken van de adviesfunctie bij klanten. Geytenbeek: "We zijn trots op onze kanaalpartners en we willen onze meerwaarde voor hen zo groot mogelijk maken. Dat doen we het beste door ze te ondersteunen bij alles wat zij voor hun klanten doen. Daarnaast hebben wij de kennis, kunde en tools in huis om bedrijven te adviseren over de beschikbaarheid, kwaliteit en beveiliging van hun totale informatiehuishouding. Toch zien veel klanten ons nog alleen als leverancier van box-producten. Ook daar wil ik onze positie verstevigen: wij willen hun trusted advisor worden."

Peter Geytenbeek is al langer dan negen jaar werkzaam bij Symantec en heeft ruim 25 jaar ervaring in de it-wereld. Zo was hij verantwoordelijk voor het opbouwen voor een salesnetwerk voor Filemaker, Quarterdeck, Travelling Software en Iona Software in de Benelux. In de jaren negentig verschoof Peter Geytenbeek zijn aandacht naar nichemarkten. Zo gaf hij onder andere bij L&H en Dragon leiding aan de implementatie van de spraaksoftwaretechnologie.

In april 2006 werd Peter aangesteld als algemeen directeur van Symantec Oostenrijk. In deze rol werden zijn verantwoordelijkheden later uitgebreid naar Tsjechië, Polen en Slowakije.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3281533). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Peter, welcome back, leuk je weer in Nederland te zien.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.