Managed hosting door True

G Data lanceert nieuwe producten op CeBIT 2010

 

Ook dit jaar presenteert G Data op CeBIT 2010 een breed scala aan security-producten voor eindgebruikers en voor ondernemingen. De 650 m² grote G Data-arena bevindt zich in hal 11, op stand D35.

Highlight van de beurs van dit jaar is de presentatie van G Data's EndpointProtection. Dit is een oplossing voor ondernemingen die, naast solide bescherming tegen malware, een sterk gereedschap voor een hogere productiviteit van de werknemers en voor meer juridische zekerheid voor de onderneming biedt.

Dirk Hochstrate, directeur van G Data Software AG: „Onderzoeken tonen aan dat tweederde van het internetverkeer bij bedrijven privé van aard zijn en niets met het werk te maken hebben. Afgezien van de juridische implicaties van dit persoonlijke gesurf, brengt dit feit een enorme schade met zich mee door verminderde productiviteit van de medewerkers. Alleen al in Duitsland zou deze schade meer dan 50 miljard euro per jaar bedragen. Om dit in te perken, hebben bedrijven enerzijds een policy nodig, en anderzijds software die naleving van de policy technisch afdwingt: G Data's EndpointProtection. Deze nieuwe bedrijfsoplossing beschermt namelijk niet alleen tegen malware, maar kan allerlei restricties aan eindgebruikers opleggen. Zo kan het gebruik van USB-sticks of andere apparaten en ongewenste programma's, zoals games of file sharing-software, onmogelijk worden gemaakt. Het kan ook bepalen wie wanneer welke websites kan bezoeken."

Naast G Data EndpointProtection, zal G Data ook vast een voorproefje geven van de nieuwe generatie consumentenproducten voor 2011.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3259142). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.