Managed hosting door True

SecureLink start SecureACADEMY

 

Security- en Networkintegrator SecureLink start de SecureACADEMY. Dit is een platform waarin het mogelijk wordt gemaakt om hands-on workshops over specifieke oplossingen te volgen.

Het grote onderscheid met het huidige beschikbare opleidingsaanbod is dat de workshops worden gegeven door gecertificeerde SecureLink consultants. zo zegt het bedrijf. De consultants die de workshops geven zijn dagelijks in de praktijk belast met installaties en implementaties op de onderwerpen die worden behandeld in de workshops.

In iedere workshop krijgt de cursist de beschikking over apparatuur om zelf hands-on mee te werken. Dit zorgt voor een extra snelle leercurve. Meerwaarde van de SecureACADEMY voor de deelnemers is de combinatie van volledig gecertificeerde docenten met praktijkervaring, die de workshop afstemmen op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Deelnemers leren datgene wat zij nodig hebben en hoeven geen totaalprogramma's te doorlopen waarin de nuttige informatie ondersneeuwt, aldus SecureLink.

Het opnemen van kennis en het geconcentreerd blijven is eenvoudiger als er tijdens de cursus ook aandacht wordt besteed aan de "inwendige mens". SecureLink heeft haar bekende SecureLUNCH op verzoek standaard onderdeel gemaakt van de SecureACADEMY workshops.

Gestructureerd aanbod

SecureLink organiseerde al verschillende workshops in Nederland en België, maar gaat het aanbod met de SecureACADEMY verder structureren. Naast de vooraf vastgestelde workshops kunnen bedrijven ook hun eigen SecureACADEMY workshop samenstellen. De bedrijven die hiervoor kiezen, hebben meestal een - voor de medewerkers - nieuwe security oplossing in huis waarvan de medewerkers de do's en don'ts, tips en tricks snel in de vingers moeten krijgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3240867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.