Managed hosting door True

Deltalink doet GFI-activiteiten over aan Portland

 

Portland Europe neemt per direct alle GFI-activiteiten over van de Belgische distributeur Deltalink. Portland Europe blijft hierdoor de grootste GFI-distributeur in de Benelux. Het komende jaar hoopt Portland Europe zijn positie in de Belgische markt nog verder uit te breiden.

"Het is fantastisch dat we op deze wijze onze positie als grootste GFI-distributeur verder kunnen verstevigen", stelt Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. "Wij zien uitstekende kansen voor de oplossingen van GFI in deze markt. Er is momenteel vooral veel interesse voor de remote monitoring-oplossing GFI MAX."

Portland Europe werkt sinds 2004 samen met GFI Software en beschikt over een uitgebreid netwerk van resellers en managed services providers in de Benelux. Op basis van deze goede contacten en de expertise is Portland Europe de ideale partij om de oplossingen van GFI Software in de markt te zetten. Deltalink is als value added distributor actief in de Benelux op het gebied van LAN, WAN, VOIP en Internet Security-producten. De distributeur biedt onder andere oplossingen van Fortinet, Zyxel, Qnap, D-Link, Buffalo, Billion, Multitech en Ascenvision.

Huidige klanten van Deltalink die gebruik maken van de oplossingen van GFI zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd door Portland Europe. Vanaf heden zal Portland Europe de ondersteuning voor deze klanten op zich nemen. Kijk voor meer informatie over Portland Europe op: www.portland.nl .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3240449). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.