Managed hosting door True

VeiligMobiel introduceert MobiDM 3 en partnerprogramma

 

Mobility-specialist VeiligMobiel, introduceert de derde generatie  van MobiDM. De belangrijkste verbeteringen van deze webgebaseerde beheer- en beveiligingsoplossing voor mobiele apparatuur zijn: ondersteuning voor iPhone, BlackBerry & Android-toestellen en backoffice integraties.

Die functies komen op korte termijn gefaseerd beschikbaar. MobiDM wordt geleverd door system integratoren, telecom operators en gespecialiseerde dealers, waarvoor VeiligMobiel tevens een partnerprogramma heeft geïntroduceerd. Vanwege de toenemende internationale belangstelling voor MobiDM, wordt de bedrijfsnaam van ontwikkelaar VeiligMobiel gewijzigd in VELIQ Mobile made Easy.

MobiDM maakt het mogelijk om via een webinterface routinematige beheertaken in vergaande mate te automatiseren, apparatuur- en platformonafhankelijk, oftewel ‘Mobility as a Service'. Deze  MaaS-oplossing is gebaseerd op Afaria van Sybase, dat software levert voor Mobile Device Management. "Het is onze missie om met MobiDM alle benodigde apparatuur voor het Nieuwe Werken zo eenvoudig mogelijk te managen", zegt Alex Bausch, oprichter en directeur van VeiligMobiel. "Klanten kunnen er laagdrempelig mee starten, zonder zelf een server te hoeven installeren. Dat verkort de implementatietijd en verlaagt tevens de kosten en risico's. Belangrijke voordelen in deze economische tijd. MobiDM  is binnen 15 minuten bij een bedrijf te implementeren en naar gelang hun behoeften en Mobility strategie flexibel uit te breiden".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3232450). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.