Managed hosting door True

Westcon Security breidt trainingsaanbod uit

 

Westcon Security Academy, de opleidingstak van Westcon Security, heeft een 2-tal nieuwe trainingen toegevoegd binnen het bestaande trainingsaanbod.

De eerste training heeft als titel ‘Security Fundamentals' en is bedoeld voor account managers, beginnende security consultants en iedereen die betrokken is bij ICT Security. De training gaat specifiek in op actuele beveiligingsrisico's met bijbehorende oplossingen.

De tweede training heeft als titel ‘Hacking Uncovered: VMware'. Deze training focust zich op de kwetsbare gebieden van een virtuele omgeving en hoe de risico's kunnen worden beperkt. Deze training gaat verder dan de standaard beveiligings protocollen die netwerkbeheerders gebruiken en gaat dieper in op de feitelijke werking en beperkingen van de VMware omgeving.

Sander Nieuwstraten, Managing Director Westcon Security, stelt dat beide trainingen een belangrijke aanvulling is op de bestaande leveranciers trainingen zoals die nu verzorgd worden voor Blue Coat, Check Point, F5, Infoblox, Juniper, RSA, Websense en Trend Micro.
Hij vervolgt: ‘Er was een sterke behoefte aan een basistraining op het gebied van security. De security markt ontwikkelt zich in snel tempo waarbij steeds meer resellers met deze materie te maken krijgen.'

‘De training ‘Hacking Uncovered: VMware is een absolute aanrader. Virtuele omgevingen zijn ‘hot' zo merken wij. Het dwingt security resellers om in snel tempo oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op de VMware omgeving. Bestaande kennis op het gebied van networking en security is vaak onvoldoende om virtuele omgevingen echt goed te beveiligen.'

Meer informatie kunt bekijken op www.westconsecurity.nl of bellen met 030 602 54 75

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3229291). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.