Managed hosting door True

Motiv ontvangt ISO 9001:2008 certificering

 

Motiv, leverancier van ICT-oplossingen, maakt bekend dat het de ISO 9001:2008 certificering heeft verkregen voor het verkopen en leveren van standaard en maatwerkoplossingen inclusief de bijbehorende support services en managed security services.

De certificering onderschrijft dat de processen en richtlijnen die Motiv hanteert voor haar kwaliteitsmanagement voldoen aan internationaal erkende normen. De ISO 9001:2008-standaard stelt niet alleen hoge eisen aan het kwaliteitsbeleid van een organisatie, maar concentreert zich bovendien op de maatregelen die genomen zijn voor het verhogen van de klantentevredenheid. Het verkrijgen van de ISO 9001:2008 certificering betekent dat Motiv de bedrijfsprocessen die dit mogelijk maken aantoonbaar uitstekend beheerst.

De audit van KEMA Quality, die in het vierde kwartaal van 2009 een grondige, externe en onafhankelijke controle van 14 processen uitvoerde, toont aan dat Motiv voldoet aan alle eisen en wensen die klanten stellen en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op haar producten en diensten. In haar rapport uit KEMA in het bijzonder lof voor het volwassen managementsysteem van Motiv, gecombineerd met oog voor kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. Ook de opzet van de Plan-Do-Check-Act cyclus, de korte communicatielijnen binnen de organisatie, en de professionele en geavanceerde, risicogebaseerde onderhoudsmethodiek wordt hoog aangeschreven. Daarmee kunnen klanten van Motiv vertrouwen op de dienstverlening.

Gerard de Weerd, sales manager van Motiv: "Wij zijn zeer tevreden dat de manier waarop we onze bedrijfsprocessen ingericht hebben voldoen aan internationaal gerespecteerde standaarden. ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Daarmee is deze prestigieuze certificering vooral een bewijs dat onze aantoonbare kwaliteit van toegevoegde waarde is voor onze klanten."

Naast de ISO 9001:2008 certificering ontving Motiv ook het ISO/IEC 27001:2005 certificaat voor het management systeem voor het beheer van informatiebeveiliging. Bezoek voor meer informatie: www.motiv.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3215624). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.