Managed hosting door True

Portland Europe neemt Sunstream over

 

Softwaredistributeur Portland Europe maakt bekend de activiteiten van Sunstream Software te hebben overgenomen. Sunstream Software is een Nederlandse distributeur van GFI Software en esXpress van PHD Virtual Technologies.

Als eerste GFI-distributeur van Nederland stond Sunstream Software aan de wieg van het huidige succes van GFI Software. Portland Europe bouwt hiermee haar positie als de grootste GFI-distributeur in de Benelux verder uit.

Portland Europe ziet esXpress van PHD Technologies als een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio van software en managed services. De toevoeging van deze beveiligingssoftware voor gevirtualiseerde omgevingen stelt Portland Europe in staat om ook in contact te komen met resellers die gespecialiseerd zijn in VMware-oplossingen.

Het samenvoegen van de activiteiten betekent voor de resellers van Sunstream Software dat zij ondersteund worden door een groter GFI-team. Ook krijgen zij de beschikking over een breder productportfolio. Behalve de resellers zijn ook GFI Software en PHD Virtual Technologies zeer positief over de uitbreiding en het potentieel van Portland Europe.

"De overeenkomst met Sunstream Software is voor ons een belangrijke mijlpaal", aldus Kim van Brugge, directeur van Portland Europe. "Het stelt ons in staat om onze marktpositie in de Benelux verder uit te breiden en nieuwe markten te betreden. Dit is van groot strategisch belang voor onze verdere ontwikkeling."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3159598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.