Managed hosting door True

BlackIP heeft nieuwe Barracuda oplossing

 

BlackIP, de distributeur van Barracuda in de Benelux, introduceert een nieuwe back-up oplossing: Yosemite Server Backup. Dit nieuwe product voldoet volgens de distributeur aan de ruime vraag uit de markt naar complete en betaalbare back-up oplossingen van gegevens.

Product manager Kelly de Ridder is vol vertrouwen over het nieuwe product. "Ik ben ervan overtuigd dat Barracuda erin is geslaagd om een innovatieve oplossing te bieden op het juiste moment. Door de huidige economische tijden kijken bedrijven meer dan ooit naar mogelijkheden om hun kosten te verlagen. Dat mag echter niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom is Yosemite een sterk product: 85 procent goedkoper en dezelfde kwaliteit als andere aanbieders."
Met brede ondersteuning voor meerdere server-applicaties, besturingssystemen en back-up apparatuur biedt Yosemite Server Backup een gecentraliseerde interface om de volledige back-up strategie te beheren. De Yosemite Server Backup is er in vier varianten waarvan de Yosemite Backup Unlimited de meest betaalbare en complete enterprise-class backup oplossing is. Vergelijkbaar met de Backup Exec loopt het voordeel al snel op tot 55 procent in kosten."BlackIP is op zoek naar nieuwe resellers die net als wij vertrouwen hebben in dit product en deze informatie met enthousiasme willen overbrengen op de klant" aldus De Ridder. "BlackIP biedt een compleet pakket. Wij hebben alle kennis in huis, een trainingscentrum en een technische afdeling. Onze dienstverlening houdt niet op bij de verkoop van het product, ook daarna zijn wij betrokken bij de klant."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3140149). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.