Managed hosting door True

F-Secure oogst nieuwe partners

 

Security leverancier F-Secure aast op meer partners. Daarvoor heeft het de laatste jaren zijn organisatie uitgebreid naar zeven werknemers en heeft de leverancier zijn portfolio verbreed, onder andere met saas- en cloudoplossingen.

Met betrekking tot de oplossingen voor het mkb biedt F-Secure met PSB (Protection Service voor Business) een SaaS-dienst (Software as a Service), waarbij de gebruikers ten volle worden beschermd tegen de nieuwste dreigingen van het internet. Met de ‘In The Cloud-technologie' zegt F-Secure een betrouwbare oplossing te beiden. F-Secure heeft eerder ervaring heeft opgedaan met SaaS binnen de ISP-wereld, zowel nationaal (KPN, Telfort etc) als internationaal. F-Secure levert diensten aan meer dan 180 wereldwijde Internet Service Providers en zegt dat deze ervaring nu ter beschikking van het kanaal komt. Zo kunnen resellers gateway mailservers en clients van eindgebruikers beveiligen.

In Nederland maakt F-Secure, gevestigd in een groter kantoor in Nieuwegein, gebruik van een two-tier channel model; met een aantal distributeurs met daaronder ongeveer honderd resellers. Met het oog op het mkb is PSB de ideale oplossing voor bedrijven die zich tegen de nieuwste dreigingen willen beschermen, aldus Peter Bastiaansen, country manager voor F-Secure in Nederland. Bastiaansen werkte eerder voor McAfee, Verizon en KPN. 

Oogstmaand

Onder de naam 'September Oogstmaand' is F-Secure Nederland een 'channeloffensief' begonnen waarbij de drie termen 'eenvoudig zakendoen', 'uitstekende marge' en 'goede producten' centraal stonden. Tijdens deze campagne heeft F-Secure zijn resellerkanaal met diverse mailings benaderd, zodat er meer resellers straks de diensten en producten van F-Secure in Nederland kan aanbieden. Volgens Bastiaansen is de campagne goed verlopen en worden nieuwe resellers klaargemaakt voor de verkoop van PSB.

Niet al te lang geleden heeft F-Secure ook Steek Technology (online backup diensten) overgenomen. Met deze overname laat F-Secure zien meer te zijn dan alleen een aanbieder van anti-virus en veiligheidsoplossingen. Begin 2010 worden de eerste backupdiensten via resellers aangeboden.

Test

Computable en CRN publiceerden onlangs een testartikel over antivirusoplossingen. Hierbij kwam F-Secure goed uit de bus.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3118359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.