Managed hosting door True

GFI Software neemt Katharion over

 

GFI Software heeft Katharion overgenomen. Door deze acquisitie kan GFI hosted email-filtering en diensten op het gebied van antispam en antivirus bieden. Dit is het vervolg op de toevoeging van de remote monitoring- en beheeroplossing van HoundDog Technology aan GFI's portfolio in juli 2009. Deze werd op de markt gebracht als GFI MAX.

Door de overname kan GFI een reeks aan additionele en ondersteunende diensten bieden aan zowel organisaties met, als organisaties zonder bestaande on-premise beveiligingsoplossingen voor e-mail. Organisaties kunnen de hosted service bijvoorbeeld inzetten om spam te blokkeren en zo de inkomende mail met 90 procent te verminderen. Dit reduceert tevens de kosten voor bandbreedte en de opslagruimte voor junk mail op de server. De hosted antispam- en antivirusfilter-oplossingen van GFI werken met iedere mailstructuur, inclusief omgevingen van Microsoft, Novell, Apple en Linux. Zowel de hosted als edge oplossingen zorgen voor e-mailcontinuïteit. Indien de server van een klant uitvalt, kopieert de dienst van GFI alle inbound e-mailberichten. Hierdoor blijft de toegang tot e-mail voor klanten gehandhaafd en kunnen zij blijven reageren op berichten tot de server weer online komt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3101657). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.