Managed hosting door True

Barracuda conference in Amsterdam

 

Barracuda heeft onlangs een zeer succesvolle partner conference gehouden in Praag waar 200 partners waren vertegenwoordigd uit Europa. Voor de partners die niet naar deze conference konden komen organiseert e92plus met Kristof van Straeten, Channel Manager Benelux en Joeri van Hoof, support manager van Barracuda een samenvatting van de conference in Amsterdam op 29 oktober a.s.

Barracuda heeft onlangs een zeer succesvolle partner conference gehouden in Praag waar 200 partners waren vertegenwoordigd uit Europa.

E92plus had voor deze gelegenheid haar resellers uitgenodigd waaronder Innosys. Innosys een van de Diamond partners werd door de CEO van Barracuda Dean Drako, gehuldigd met een award voor de meest innovatieve en snelste groeiende partner binnen de Nederlandse markt met Barracuda oplossingen.

Voor de partners die niet naar deze conference konden komen organiseert e92plus met Kristof van Straeten, Channel Manager Benelux en Joeri van Hoof, support manager van Barracuda een samenvatting van de conference in Amsterdam op 29 oktober a.s. Iedereen, ook resellers die nog geen Barracuda oplossingen verkopen zijn van harte welkom om zich hiervoor aan te melden op www.e92plus.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3094048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.