Managed hosting door True

Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst

 

Trend Micro heeft een OEM-overeenkomst getekend met ASUS, een van de grootste pc-leveranciers ter wereld. Trend Micro gaat specifieke modellen van ASUS-desktop, -laptops en de Eee-notebooks voorzien van zijn beveiligingsoplossing Trend Micro Internet Security. Het gaat om een wereldwijde samenwerking.

Trend Micro rust de ASUS-modellen uit met een vooraf geïnstalleerde 60-dagen-proefversie van Trend Micro Internet Security. Deze biedt, naast snelle installatie, krachtige bescherming en ruime mogelijkheden voor ouderlijk toezicht. De software vraagt weinig systeemcapaciteit, waardoor pc's, laptops en notebooks niet aan snelheid verliezen.

Trend Micro Internet Security stelt consumenten in staat zorgeloos online te winkelen, te surfen of te internetbankieren. Zij hoeven zich niet bezig te houden met het updaten of beheren van hun beveiligingssoftware. De oplossing heeft als basis het Trend Micro Smart Protection Network. Deze infrastructuur correleert allerlei informatie over bedreigingen en biedt real-time ‘in the cloud'-bescherming.


Wereldwijde beschikbaarheid
De 60-dagenproefversie van Trend Micro is vanaf heden wereldwijd beschikbaar op bepaalde laptops, desktops en Eee- notebooks van ASUS (Seashell 1005HA, Seashell 1008HA en Disney Netbook by ASUS).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3089140). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.