Managed hosting door True

Kaspersky organiseert succesvol Rally Event

 

Kaspersky Lab Benelux, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten, organiseerde vrijdag 25 september jl. het Kaspersky Rally Event. Het event, gesponsord door Copaco, Ingram Micro, Actebis en DCB, werd speciaal georganiseerd voor Kaspersky Partners.

Ruim 120 belangstellende Kaspersky Partners bezochten afgelopen vrijdag de vierde editie van het Kaspersky Rally Event, dat gehouden werd op een afgesloten terrein, direct grenzend aan vliegveld Niederrhein te Weeze (Duitsland). Tijdens het event stond vooral de funfactor centraal. Het programma telde tien onderdelen, waarbij de groepen onder leiding van hun eigen Kaspersky Team Captain probeerden een zo goed mogelijke score te behalen.

Naast driften, ijsrijden, rodeo, sprinten, slalom en ringsteken konden de Partners tijdens de Kaspersky Update even bijkomen van de adrenaline. Tijdens deze presentatie stonden een update over de oplossingen en het succes van Kaspersky centraal. Aan het einde van het programma werden de teamwinnaars bekend gemaakt die vervolgens zelf konden ervaren hoe het is om in een rally auto over het circuit te racen. Als afsluiting van deze mooie, zonnige dag was er voor iedereen een heerlijke barbecue georganiseerd.

Dick Gehéniau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux kijkt tevreden terug op een succesvolle dag: "Het was een geweldige dag en dan vooral het enthousiasme en de enorme opkomst van onze partners! We hebben gezamenlijk met onze channel partners laten zien wat accelereren met Kaspersky betekent. Traditiegetrouw kunnen partners volgend jaar weer rekenen op een super Kaspersky Rally Event".

Op de volgende locaties kunt u sfeerimpressies vinden: www.kaspersky.nl/rally/fotos en www.kaspersky.nl/rally/video.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3083310). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.