Managed hosting door True

Symbol Technology neemt Trio Security over

 

Symbol Technology, de Enterprise Mobility Company, is van plan het vier jaar oude Trio Security over te nemen, een bedrijf in Colorado Springs dat met privé-kapitaal is opgezet.

Trio Security ontwerpt en ontwikkelt innovatieve beveiligingsoplossingen voor enterprise netwerken en mobiele handheld-apparaten. Op Symbol’s mobiele apparatuur zorgt Trio Security’s software voor netwerk roaming en autenticatie. Bedrijven krijgen hiermee de zekerheid dat hun intellectuele eigendom veilig is en ontoegankelijk voor onbevoegden.

Trio Security baseert haar oplossingen op drievoudige gebruikersautenticatie in software waarmee gebruikers in één keer kunnen inloggen. Deze drievoudige autenticatie bestaat uit een software-sleutel, een wachtwoord en een gebruikersspecifieke identificatie op basis van bijvoorbeeld biometrie, of ritme, snelheid en versnelling van een handgeschreven woord. Dankzij deze beveiligde toegangslaag wordt de garantie gegeven dat realtime informatie in het traject van invoeren tot het beheren van data gewaarborgd is.

Symbol zal de biometrische beveiligingsmethoden en geavanceerde encryptie-technologieën gaan toepassen in de end-to-end enterprise mobility oplossingen.

‘De overname van Trio Security ondersteunt onze robuuste aanpak voor het veilig stellen en beveiligen van de bedrijfskritische informatie van onze klanten’, zegt Todd Hewlin, Symbol’s senior vice president Global Products Group.

Trio Security wordt ondergebracht bij de Symbol Mobility Software Division, verantwoordelijk voor beveiligingsoplossingen zoals Mobility Services Platform, Symbol Enterprise Mobility Manager en Air BEAM Safe.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/307819). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.