Managed hosting door True

SSL VPN-oplossing van Juniper Networks

 

Juniper Networks heeft bekendgemaakt dat zijn NetScreen Secure Access appliances de Security Assertion Markup Language (SAML)integreren.

Het SSL VPN-portfolio van Juniper Networks is met de integratie van SAML  via op standaarden gebaseerde interfaces interoperabel voor het beheer van authenticatie-, autorisatie- en Single Sign-On (SSO)-beleidsregels die opgeslagen zijn in bedrijf-directories. Dit maakt veilige toegang tot netwerkbronnen mogelijk tegen aanmerkelijk lagere kosten dan bij traditionele, op software gebaseerde beveiligingsoplossingen.

De brede acceptatie van oplossingen voor toegangsbeheer maakt integratie met SAML essentieel voor leveranciers van SSL VPN’s doordat SAML op gestandaardiseerde wijze een XML-gebaseerd raamwerk voor het uitwisselen van beveiliginginformatie definieert. Met op standaarden gebaseerde authenticatie en autorisatie binnen de NetScreen Secure Access SSL VPN-productfamilie stelt Juniper Networks klanten in staat de inzet van veilige omgevingen te vereenvoudigen door het centraal opslaan van beleidsregels. Daarnaast wordt de investering van de klant in bestaande oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer beschermd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/306139). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.