Managed hosting door True

Sophos beste Europees beveiligingsbedrijf van het jaar

 

Sophos, specialist in spam- en virusbeveiliging, is benoemd tot Europees beveiligingsbedrijf van 2004 door marktanalist Frost & Sullivan.

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat zich uitmuntend presenteert in de beveiligingsmarkt. In Nederland worden de producten van Sophos gedistribueerd door CRYPSYS Data Security.

Voor de benoeming is gekeken naar account business development, concurrentiestrategie, klantenservice, management, consistente groei en de kwaliteit van producten en services. In het juryrapport zegt Jose Lopez, analist bij Frost & Sullivan: ‘Naast Sophos’ track record in de beveiligingsmarkt, prestaties en ambitieuze groeiplannen, was ook de waardering van partners, klanten en concurrenten doorslaggevend. Er zijn meer sterke partijen in Europa, maar Sophos heeft het beste gepresteerd.’

Sophos won in 2003 al de Frost & Sullivan Growth Strategy Award en werd in het rapport ‘European e-mail security end-user study’ benoemd als het bedrijf met de hoogste klanttevredenheid in de antivirus-sector.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/305285). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.