Managed hosting door True

E92plus bestaat 20 jaar

 

De Britse security distributeur E92plus uit Londen bestaat 20 jaar. In Nederland houdt de distributeur deze week een beachevent.

De Britse security distributeur bestaat twintig jaar, zo meldt de Britse CRN. In Engeland wordt dat gevierd met een aantal initiatieven voor resellers. Zo is er een Sales Acedemy in het leven geroepen. De distributeur wordt vanuit Londen geleid door Mukesh Gupta, managing director of e92plus. Hans Maatkamp is in Nederland de business development director van E92plus.

Op 10 september 2009 zal de security distributeur E92plus een beachevent organiseren waarbij de allernieuwste producten van Avira, Barracuda, SonicWall en Vasco worden gepresenteerd. Omdat de zomer alweer ten einde loopt wil E92plus het warme gevoel nog even vasthouden door dit event extra feestelijk te laten verlopen. In strandtent Rapa Nui te Zandvoort zullen diverse presentaties op een nieuwe manier verlopen.

Strandtent Rapa Nui te Zandvoort zal op 10 september 2009 vanaf 16.00 uur omgetoverd worden tot een feestelijke omgeving waarbij de nieuwste producten van Avira, Barracuda, SonicWall en Vasco worden gepresenteerd door echte modellen op een catwalk. Buiten deze show, met begeleiding door een DJ, zal ook een salsaworkshop onderdeel van de avond worden. Uiteraard staan ook een bbq en surprise afsluiting op het programma.

Aanmeldingen voor dit event verlopen via de website http://www.extreempositief.nl/ en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geinteresseerden worden dan ook verzocht zich snel in te schrijven om zeker te zijn van een plaats.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3050675). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.