Managed hosting door True

Ugula distribueert eScan antivirus

 

et bedrijf Ugula introduceert de complete range MicroWorld security producten op de Nederlandse markt. De geavanceerde eScan antivirus/anti spam software ondersteunt zowel PC's als de meeste mailservers inclusief Exchange, Novell en Lotus.

De eScan productlijn biedt oplossingen voor zowel zakelijke als privé gebruikers en ondersteunt Windows en Linux computers. De internationale successen, brede inzetbaarheid en het aantrekkelijke prijsbeleid zorgen voor interessante aanvulling op de Nederlandse markt,aldus Ugula.

Stefan Flipsen, directeur van Ugula: "eScan producten kunnen zich kwalitatief meten met de bekende merken in de markt. Niet voor niets is eScan gecertificeerd door toonaangevende security test instanties zoals Virus Bulletin (VB100), West Coast Labs en AV-Comparatives.org. Tel daar de uiterst scherpe prijs en de gezonde marge bij op en je hebt met eScan echt value for money - zowel voor de reseller als voor zijn klant."
De eScan producten leveren een complete beveiliging tegen de meest voorkomende bedreigingen van IT systemen: Virussen, spam, spyware, adware, malware, keyloggers, registry aanpassingen en hackers. De gebruiker wordt daarbij beschermd tegen zowel internet als "end point" (CD, USB memory stick) bedreigingen. Door de unieke Winsock layer technologie worden virussen ontdekt en geblokkeerd voordat ze op de computer staan. Verder wordt de eScan software ieder uur automatisch bijgewerkt met bescherming tegen de nieuwste bedreigingen.

eScan Corporate biedt daarnaast geïntegreerde ondersteuning voor netwerkinstallaties en uitgebreide asset monitoring tools. eScan versie 10 ondersteunt zowel Windows als Linux computers en is per direct leverbaar.
De MicroWorld Management Console vereenvoudigt (de)installatie en beheer van zowel eScan als "third party" software op PC's. Systeem scans kunnen vanaf een centrale locatie worden uitgevoerd net zoals het instellen van de rechten en restricties voor internet en applicatiegebruik. De eScan Corporate oplossing biedt bovendien een geïntegreerde ondersteuning voor netwerkinstallaties en uitgebreide asset monitoring

De eScan producten zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren. Er is 24 uur per dag gratis ondersteuning voor gebruikers beschikbaar via e-mail, chat en forums. Tijdens kantoortijden is er Nederlandstalige ondersteuning per telefoon beschikbaar.
Meer informatie over de MicroWorld producten is te vinden op www.ugula.eu/escan

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3041409). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.