Managed hosting door True

PacketShaper appliances in BlueBox evaluatieprogramma

 

Blue Coat Systems, speler op het gebied van Application Delivery Networking, kondigt aan dat het haar BlueBox evaluatieprogramma heeft uitgebreid met Blue Coat PacketShaper appliances.

Het BlueBox programma biedt PacketShaper en ProxySG appliances tegen gereduceerde prijzen ter evaluatie aan en stelt de channel partners van Blue Coat daarmee in staat om hun verkoopproces te versnellen.
Appliances die partners via het BlueBox programma inkopen, worden geleverd met een jaar evaluatieservice, inclusief software-updates en 24x7 telefonische ondersteuning. Bovendien is er geen tijdslimiet voor het gebruik van de evaluatieproducten, zodat de verkooppartners de flexibiliteit hebben om evaluatieprogramma's voor hun klanten te ontwikkelen en te ondersteunen.

Jerome Waaldijk, Regional Sales Manager Benelux van Blue Coat Systems: "Blue Coat blijft investeren in de ontwikkeling en uitbreiding van programma's waarmee onze verkooppartners op kunnen treden als strategische IT-consultant voor hun klanten. De uitbreiding van het BlueBox programma met de PacketShaper appliances stelt onze partners in staat om het verkoopproces te versnellen en meer waarde te leveren aan de eindgebruiker."

Blue Coat ontwikkelde de PacketShaper appliances specifiek voor het ontdekken, classificeren en beheren van ruim 600 applicaties en om deze op meer dan 100 punten te controleren tijdens iedere sessie. Met dit gedetailleerd inzicht kunnen netwerkbeheerders beleidsregels toepassen voor het garanderen van bandbreedte, het instellen van voorrangsregels en het leveren van quality of service voor bedrijfsapplicaties, zoals videoconferencing of CRM-systemen, om de impact te verminderen die recreatieve applicaties hebben op de prestaties van bedrijfskritische applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3037430). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.