Managed hosting door True

ESET start managed services-aanbod

 

Beveiligingsspecialist ESET heeft een overeenkomst gesloten met Level Platforms, leverancier van remote monitoring en management (RMM) software, om een beheerinterface te maken voor ESET NOD32 Business Edition.

Hierdoor kunnen ESET-partners het beheer van de software als managed service aanbieden. Daarnaast krijgen wereldwijd meer dan 3000 IT-leveranciers, die Level Platforms' Managed Workspace gebruiken om diensten te leveren aan het mkb, de mogelijkheid ESET-producten centraal
aan te sturen. De samenwerking markeert de officiële start van ESET op de
managed services-markt.

Veel van ESET's kanaalpartners willen overstappen op een managed service-model om hun klanten beter van dienst te zijn. Dankzij de integratie met Managed Workspace van Level Platforms zijn zij daar nu toe in staat. De huidige klanten van Level Platforms profiteren van de samenwerking, doordat de ESET-producten worden toegevoegd aan de lijst met ondersteunde beheerdiensten.

Nienke Ryan, product- en strategiemanager bij SpicyLemon , de Nederlandse distributeur van de ESET-producten: "Ook in de Nederlandse markt zien we een verschuiving van monitoring in eigen beheer naar het uitbesteden daarvan, zodat het centraal en op afstand gebeurt. Deze overeenkomst speelt hierop in en zorgt ervoor dat ESET bij binnenkomst van de managed services-markt gelijk al een stevige positie heeft."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3030327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.