Managed hosting door True

NETASQ Benelux realiseert 99 procent groei

 

NETASQ, leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, kondigt groeicijfers aan voor het eerste fiscale half jaar van 2009. NETASQ laat wereldwijd een groei zien van 11 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Exacte omzet en winst cijfers wil het bedrijf niet geven.

NETASQ Benelux deed het zelfs buitengewoon goed met een groeipercentage van 99 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden. In tegenstelling tot de algemene berichten over een moeilijk economisch klimaat waarbij aankopen worden uitgesteld, budgetten gereduceerd en regelmatig bedrijven failliet gaan, blijft het aantal projecten bij NETASQ onveranderd hoog. Deze periode kenmerkt zich voor NETASQ Benelux door het afsluiten van grote contracten, het verwerven van nieuwe partners en personeelsuitbreiding.

Volgens Rolf van Gent, Regional Manager Benelux and Nordics bij NETASQ, is de goede prestatie van NETASQ Benelux als volgt te verklaren: "NETASQ Benelux heeft het afgelopen half jaar een aantal grote contracten afgesloten bij meerdere Europese missies, mede door de vorig jaar toegekende RESTREINT UE kwalificatie door de Europese Raad. Daarnaast is NETASQ met haar partnerprogramma zeer succesvol geweest in het rekruteren van nieuwe partners en het aanhalen van de banden met bestaande partners. Hiervoor is bijvoorbeeld het team voor NETASQ Benelux vorig jaar uitgebreid met Halim Msellemi als Channel Manager. Tot slot verloopt de upgrade van de F naar U-series zeer positief."

Er zijn meer redenen te noemen die deze groei verklaren. Allereerst zijn steeds meer bedrijven zich bewust van de risico's die zij lopen met het gebruik van conventionele firewalls. Zij stappen over op geavanceerdere oplossingen die de dienstverlening van een bedrijf waarborgen en zorgen voor een completere beveiliging. Ook het compliant zijn met standaarden als PCI/DSS voor e-commerce omgevingen en de massale toepassing van beveiligde VPN-verbindingen zorgen voor groei.

Doordat NETASQ goed kan inspelen op de wensen en eisen vanuit de markt zijn de verwachtingen voor de tweede helft van 2009 ook positief. Met focus op innovatie, vooral op het gebied van functionaliteit en gebruikersgemak, helpt NETASQ haar klanten om IT-uitdagingen aan te gaan en IT-beveiliging zeker te stellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3023086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.